Despre VIP

VIP

 

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți. Această organizație are în prezent două filiale: în București și în Cluj.

VIP România crede că oamenii excepționali pot face o schimbare în societate și de aceea investește în tinerii cu potențial. Pe parcursul celor 16 ani de existență pe piața ONGS-urilor, VIP și-a propus să formeze pilonii societății de mâine. Valorile pe care VIP încearcă să le dezvolte în membrii săi sunt: spiritul de echipă, inițiativa, profesionalismul, etica și leadershipul.

VIP Romania înglobează patru comunități: Business Club – pentru pasionații de antreprenoriat, Econosofia – pentru cei cu drag de economie, International Affairs – comunitatea celor care discută cu entuziasm despre relații internaționale, diplomație și multiculturalitate și Leadership Development - pentru cei pasionaţi de dezvoltarea competenţelor de lider şi de înţelegerea mediilor organizaţionale.

1 thought on “Despre VIP

  1. Buna seara!

    Ma numesc Liviu Ciulină si reprezint Sindicatul Studentilor din Cibernetica ( SiSC).

    Sindicatul Studentilor din Cibernetica este cea mai veche organizație din ASE, împlinind anul acesta 19 ani de activitate neîntreruptă. Scopul nostru este de a reprezenta drepturile studenților în facultatea de Cibernetica,Statistică si Informatică Economica cât și de ai ajuta să se dezvolte pe plan personal prin diverse proiecte organizate anual.

    Doresc sa aflu mai multe informatii despre proiectele pe care le aveti in desfasurare si despre cele ce urmeaza sa inceapa deoarece membrii acestei organizatii sunt interesati sa participe.

    Va multumesc anticipat!

Comments are closed.