Cine suntem?

 

galaVIP

 

  Cine e International Affairs?

International Affairs (IA) s-a născut, sub formă de comunitate, în 2011, în cadrul ONG-ului studențesc Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP) România.
International Affairs a fost creată pentru studenți, oferind un context în care să-și dezvolte pasiunea pentru relații internaționale și diplomație.

Cine vine în International Affairs?

În International Affairs vin tineri entuziaști, cu dorință de implicare. Vin studenții interesați de relații internaționale, de politică externă sau de diplomație, care vor ca ideile lor să aibă un impact în societate.
Sunt cei care sunt curioși de ce se întâmplă în afara țării lor, cărora le place să cunoască culturi și popoare noi. Cei cărora le place să privească faptele istoriei printr-un ochi critic, cei care dezbat problemele lumii contemporane. Sunt studenții care întodeauna știu ce s-a mai întâmplat prin politică, chiar dacă nu înțeleg încă definițiile tuturor doctrinelor. Sunt cei care au o sclipire de “Pot să schimb lumea!”. Aici găsesc contextul care le dă imboldul de care au nevoie.

Activitatea noastră se desfăşoară continuu, atât prin întâlniri cu membrii comunităţii pentru împărtăşirea experienţelor, cât şi  prin training-uri susţinute de profesionişti în domeniu, de partenerii noştri educaţionali sau de foşti membrii ai comunităţii. Crearea unui spirit de echipă va facilita asimilarea cunoştinţelor, ducând la crearea unei generaţii de tineri profesionişti în domeniu.