Despre tine

Cum te poți dezvolta?

În VIP și în IA ai parte de o dezvoltare personalizată și de o experiență de învățare accelerată, prin intermediul training-urilor, al vizitelor de studiu la diverse ambasade din România, prin conferințe la evenimente multiculturale ce au loc în București sau în alte țări, prin intermediul programului de mentorat ce te pune în legătură cu un Alumnus al comunității de la care ai șansa să afli mai multe despre ceea ce te pasionează. Experiența IA nu ar fi completă fără evenimentele de tradiției ale organizației noastre, și anume: teambuilding-ul din iarnă (Fusion) și cel din vară (Vision), Gala – momentul în care sărbătorim crearea VIP-ului – 13 decembrie și multe altele.

În International Affairs, ai parte de o experiență de învățare diferită față de ce ai experimentat până acum. Pentru tine se organizează training-uri și workshop-uri pe teme de actualitate, dezbateri la care iei parte alături de ceilalți membri, întâlniri cu ambasadori, reprezentanți ai Ministerului de Externe, jurnaliști, profesori sau alumni International Affairs.

Mai mult decât atât, pe lângă oportunitățile de învățare, networking, vizite și deplasări, comunitatea International Affairs oferă șansa fiecărui membru de a face parte din echipa de organizare a unuia dintre cele patru proiecte dedicate tinerilor pasionați de relații internaționale și diplomație: Geopolitical and Geostrategical Programme, Young Ambassadors Forum, Diplomacy Incorporated și Global Research Summer School, fiecare proiect având între 4 și 6 zile de desfășurare în perioade diferite ale anului.

Dacă până acum am vorbit despre comunitatea International Affairs, este timpul să vorbim și despre departamentele organizației. Unicitatea organizației noastre constă în exclusivitatea apartenenței la o comunitate, însă acest lucru nu împiedică legătura cu alte comunități. În acest sens, departamentele organizației conectează toți membrii VIP-ului, având posibilitatea de a face parte din mai multe departamente, nu doar dintr-unul. Fie că este vorba despre: Human Resources, Business Development, Public Relations, Marketing sau Online, ai oportunitatea de învăța cum funcționează aceste departamente și ce presupun, ele simulând structura unei companii.