Despre VIP

 

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți.

VIP România crede că oamenii excepționali pot face o schimbare în societate și de aceea investește în tinerii cu potențial. Pe parcursul celor 20 ani de existență pe piața ONGS-urilor din România, VIP și-a propus să formeze pilonii societății de mâine. Valorile pe care VIP încearcă să le dezvolte în membrii săi sunt: spiritul de echipăinițiativaprofesionalismuletica și leadership-ul.

VIP Romania înglobează patru comunități: Business Club – pentru pasionații de antreprenoriat, Econosofia – pentru cei atrași de domeniul economiei, International Affairs – comunitatea celor pasionați de relații internaționale, diplomație și multiculturalitate și Leadership Development - pentru cei care vor să dezvolte competenţele de lider şi de înţelegere a mediilor organizaţionale.

Pe lângă cele patru comunități din cadrul organizației, VIP-ul are patru departamente: Brand Management, Business Development, Human Resources și Public Relations. Dacă politica noastră este ca un membru să aparțină unei singure comunități odată ce a intrat în organizație, aceasta nu se aplică și departamentelor, membrii având posibilitatea de a face parte din mai multe departamente sau de a le schimba.