#IAconflicteinternationale – Monica Paraipan

IMG_0665

 

Un atentat masacru a avut loc în seara de Anul Nou în Turcia, mai precis în oraşul Ankara. Un individ deghizat în Moş Crăciun, a intrat într-un club de noapte şi a deschis focurile asupra celor aflaţi în acel timp în local fiind ucişi 39 de oameni şi alţi 69 răniţi.
#IAconflicteinternaționale continuă cu Monica Paraipan, Project Manager Assistant în proiectul Worldwide Institutions Academy, studentă la Facultatea de Limbi Străine, dar și fost intern în cadrul departamentului InvestRomânia de la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri:

„Atacul din Turcia se alătură unei serii de evenimente tragice, având la bază terorismul și care au încheiat un 2016 trist pentru întreg mapamondul. Turcia demonstrează din nou că trece printr-un sfârșit de deceniu de foc. La instabilitatea statală determinată de recenta lovitură de stat se adaugă terorismul, acel fenomen care cutremură națiunea. Astfel, Erdogan, precum în cadrul loviturii de stat eșuate din acest an își poate capitaliza puterea prin crearea unei imagini de garant a securității pentru poporul turc. Rămâne de văzut ce măsuri de securitate vor fi aduse și dacă președintele Erdogan va continua pe drumul întăririi supravegherii populației.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *