#IAconflicteinternationale – Teodor Manda

14479546_1185519434874244_2971891939823056457_n

Kremlinul începe să aibă devină din ce în ce mai preocupat de politicile Trump. Revoluția electorală a actualului președinte al Statelor Unite ale Americii a reprezentat un moment esențial în modul de abordare al Rusiei. Recent, Kremlinul a anunțat creearea unei divizii speciale care se va ocupa de războiul informațional. Ce credeți despre toate aceste măsuri?
#IAconflicte internationale continua cu Theodor Manda, student la Facultatea Științe Politice, specializarea relatii internaționale și studii europene și membru activ al comunitații International Affairs.

Consider că este esențială analiza acestor noi piese ce se joaca pe scena internațională, astfel se poate prefigura o serie de posibile scenarii ale confruntării la nivel de putere cibernetică. Nu în ultimul rand, cred că atitudinea de adaptare rapidă este un element cheie, astfel se poate continua chiar și sub o nouă formulă drumul către o cooperare performantă și eficientă a celor doi actori. Printr-o atitudine transparentă ce nu are în vedere atingerea unor scopuri ascunse, cred că acest lucru se poate întâmpla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *